Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Πρόκληση Μαρτίου στο Scraps N Pieces Challenge Blog

Γειά σας κοριτσάκια!

Το Φεβρουάριο για το θέμα New είχα φτιάξει μία "σκοτεινή" σελίδα, όμως αυτό το μήνα το θέμα μου έκανε ένα ΝΤΙΝΓΚ! και αυτό ήταν κόλλησα! χαχααα όσες με ξέρετε, γνωρίζετε ότι μ' αρέσει να δημιουργώ και με χιούμορ ;) 

Οταν λοιπόν με ρώτησε η Μελένια τι φτιάχνω για την πρόκληση και της απάντησα για πλάκα τρία πουλάκια κάθονταν, που να φανταστώ ότι θα μου μείνει και θα θέλω να το φτιάξω. 

Μη νομίζετε ότι δεν είναι σοβαρή σελίδα! όοοοοχιιιιι έχει πολιτικό μήνυμα... σουτ! έχει! αμα σας ρωτήσει κάποιος... όλα καλά βρε στη χώρα σας; πως πάνε τα πράγματα; εεε, δεν του πάει το τρία πουλάκια κάθονταν... ειδικά πριν που ήταν και τρεις οι .. εμμ... αρχ..ηγοί βρε τι νομίζατε ότι θα πώ;;; τσκ τσκ τσκ παλιοκόριτσα!

Τα αγάπησα πολύ τα πουλιά μου να ξέρετε! Αλλά έχουν και πολύ δουλίτσα... 
πάμε λοιπόν να σας πώ τι έκανα. 

Το δέντρο με το κλαδί και τα πουλιά είναι έξτρα ζωγραφισμένο σε άλλο χαρτί watercolour, και κομμένο με το χέρι παρακαλώ ώστε να έχει ύψος μπροστά από τον τοίχο. Ο τοίχος είναι με στένσιλ Dylusions και modelling paste, βαμμένος με ακρυλικά Americana. 

Ο ήλιος κι αυτός κομμένος από άλλο χαρτί και βαμμένος με Distress μελάνια. 

Τα πουλιά είναι όλα χρωματισμένα με άλλο medium. Το πρώτο με ακρυλικά, το δεύτερο με dylusions και πινέλο νερού και το τρίτο με neocolors II και πινέλο νερού. 


Τα γράμματα με μαρκαδόρο και λευκό Uniball. 


Και φυσικά δεν μπορούσα να μην κόψω σύρμα και να φτιάξω τις "βελόνες" τους... με τι θα πλέκανε τα δόλια; με το δόντι;;; όχιιιι!!! επειδή βέβαια είμαι και λίγο τσίου, τις βελόνες τις ξέχασα στην αρχή... τα κόλλησα όλαααα και ΜΕΤΑ που έπρεπε να της βάλω μου βγήκε η πίστη αλλά χαλάλι.



ελπίζω να σας αρέσουν κι εσάς τα πουλάκια μου! 


Προθεσμία υποβολής συμμετοχών: 25η Μαρτίου! Ελάτε να παίξουμεεε!!!! Κρατάω απουσίες ;) 

2 σχόλια:

  1. Αμαλια μου θα σου στειλω μειλ να δεις την αντιγραφη μου του εργου σου γιστι ηταν τελεια ιδεα να ζωγραφισω με τα πιτσιρικια. Βασικά εγω ζωγραφιζα κ αυτα ελεγαν μπραβο χαχα. Εισαι θεά, η κάρτα ειναι αλλου επιπεδου, τελος! Πολυ δουλειά κ αποτελεσμα απίστευτο. .μεχρι κ τα ματια τους λάτρεψα χιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιο τελεια 3 πουλακια δεν εχω ξαναδεί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή