Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Νέα παρέα, νέα περιπέτεια...

Καλημέρα, καλημέρα, ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ! 

Είμαι πολύ χαρούμενη, φαίνεται; 
Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας τέλεια νέα! 
Η φίλη μου η Μυρτώ, αποφάσισε μετά τα πρώτα γενέθλια του www.scrapsnpieces.gr να φτιάξει ένα καινούργιο challenge blog για να παίζουμε όλες παρέα. 

Μάζεψε λοιπόν μία παρέα από ταλαντούχα κορίτσια, με διαφορετικά γούστα και από διάφορα στυλ δημιουργίας και έφτιαξε μία σχεδιαστική ομάδα που, όταν με ρώτησε αν θα ήθελα να είμαι η coordinator τους, δεν υπήρχε περίπτωση να αρνηθώ! 

Θέλω να πιστεύω ότι θα έρθετε όλες να παίξουμε, παλιές και καινούργιες, masters και αρχάριες... όλες έτσι κι αλλιώς από αρχάριες ξεκινήσαμε (και μερικές φυσικά, η αφεντομουτσουνάρα μου πρώτη απ΄όλες, ακόμα ψιλοαρχάριες θεωρούμε τον εαυτό μας σε πολλάάάά πράγματα) 

Όμως εμείς θα κάνουμε την πλάκα μας, την ψυχοθεραπεία μας όπως λέμε... γιατί όλες μοιραζόμαστε μία κοινή αγάπη.. την αγάπη για δημιουργία, τη χαρά που νιώθουμε όταν "λερώνουμε" τα χέρια μας, όταν παίζουμε μέσα στο δικό μας "χαμό". 

Τι κι αν υπάρχουν πάρα πολλοί που δεν μας καταλαβαίνουν (βλ. τον αντρούλη μου που με κοιτάει περίεργα όταν του λέω ότι θα πάω να χαλαρώσω και δεν εννοώ το κρεβατάκι μου αλλά το κρύο εργαστήριό μου στο γιαπί χαχαχα) 

Εμείς ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλές "τρελές" σαν κι εμάς εκεί έξω και είπαμε να τις μαζέψουμε για playdate 
κάθε 1η του μηνός! 

Θα μας βρείτε λοιπόν να παίζουμε στο 
(μην ξεχάσετε το GR γιατί θα βρεθείτε σε άλλα μονοπάτια ;) )

Η Μαρία, μέλος του DT του ScrapsNpieces Challenge Blog σχεδίασε όλα τα badges του blog τα οποία και ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά και ειδικά αυτό είναι το αγαπημένο μου! 


και επειδή δεν ξέρω την αντίστοιχη ελληνική έκφραση, θα πώ: I wear it with pride ;) 

Η πρώτη μας πρόκληση λοιπόν για το μήνα Φεβρουάριο έχει θέμα 
NEW

Εσείς που με ξέρετε, γνωρίζετε ότι έχω μια αδυναμία στο art journaling :) οπότε και αποφάσισα να φτιάξω μία σελίδα στο journal μου για την πρόκληση... και το θέμα της είναι η σκοτεινή μας πλευρά (επηρεασμένη από τη δική μου 3:) σκοτεινή πλευρά)


Το μπλέ και όλες μα όλες του οι αποχρώσεις είναι από τα αγαπημένα μου χρώματα... με ξεκουράζει... με ταξιδεύει και με εμπνέει... 

Για να φτιάξω το ανάγλυφο του φεγγαριού χρησιμοποίησα modelling paste  την οποία άπλωσα με σπάτουλα έτσι ώστε να κάνει μία άγρια επιφάνεια. 

Για το φόντο χρησιμοποίησα χαρτιά που είχαν ξεμείνει από die cuts στο big shot και απλά τα κόλλησα επάνω για να δώσουν λίγο έξτρα texture στη σελίδα μου (ναι,  μετά που χρησιμοποίησα τα die cuts, τα "αρνητικά" τους δεν τα πέταξα, εντάξει;;; χαχαχα) 

Για τα χρώματα χρησιμοποίησα ένα σωρό πράγματα (όπως πάντα άλλωστε!)
Κατά βάση έπαιξα με τα τέλεια ακρυλικά χρώματα που χρησιμοποιώ πια, τα Traditions της Decoart 
και συμπλήρωσα με distress inks (του λατρεμένου μου Tim Holtz) και ακρυλικά μελάνια (τα λατρεύωωωω) 

Τα γράμματα τα έφτιαξα με μαρκαδόρους και φυσικά το περίγραμμα με λευκό uniball signo στυλό το οποίο, αν ακόμα ψάχνετε να βρείτε κάποιο που γράφει παντού, τον βρήκατε (έψαχνα τόσο καιρό που παραλίγο να βάλω τα κλάμματα από τη χαρά μου όταν επιτέλους τον βρήκα!!!) 

Αυτά σε γενικές γραμμές (μη νομίζετε ότι κατόπιν εορτής θυμάμαι και ακριβώς τι έκανα, μάλλον θα πρέπει να σημειώνω που και που ;) )

Σας περιμένουμε όλες να παίξουμε!!! 

Φιλάκια ταλαντούχες και δημιουργικές κοριτσάρες μου!!! 




16 σχόλια:

  1. καλή μας αρχή Αμαλία!..δεν θέλω να σχολιάσω δημοσίως το πόσο καλή κτλ coordinator είσαι, το πόσο απίθανη οικοδέσποινα είσαι, και τα πόσο άλλα θα είχα να πω για σένα...θα μείνω στην σελίδα σου, απίθανα μπλε, απίθανες υφές (με τρελαίνεται με αυτά που φτιάχνετε σε layers!) και εννοείται λατρεύω λατρεύω το quote σου...εγώ να δείς μαυρίλες! καλή αρχή και πάλι λοιπόν! και καλό μήνα! και καλό σκ! και φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μωρό μου, δεν είμαι καλή coordinator εφόσον δεν έχω τίποτα να coordinate με τέτοια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ομάδα! είμαι πολύ τυχερή που είστε όλες τέτοια αστέρια!!! όσο για τη σελίδα εσύ ξέρεις ότι πέρασα από χίλια κύματα για να φτιάξω τελικά αυτή χαχαχαχα Να είσαι καλά αγαπάκι μου! μάτσα μούτσα!

      Διαγραφή
  2. Καλή αρχή!!
    Εγώ δεν είμαι καθόλου των challenges και με βαζετε σε μεγαλο πειρασμο τωρα!! Με τη κοιλια τουρλα να τρεχω να δημιουργω!!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε περιμένουμε κυρία μου, μη νομίζεις ότι επειδή είσαι με την κοιλιά τούρλα συγχωρείται η απουσία σου! κι εγώ με την κοιλιά τούρλα είμαι, μην κοιτάς που δεν έχει τίποτα που να κινείται μέσα χιχιχι Για 40 μέρες θα σου δώσουμε ρεπό μόνο και αυτό αφού γεννήσεις! ;)

      Διαγραφή
  3. την αγαπω αυτη τη σελιδα !!!!! και αμαλια .... ολο με εμπνεεις τωρα τελευταια !!!!!!!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. <3 νιώθω έμπνευση κι εγώ τελευταία μετά από καιρούς και καιρούς μουργέλας! περιμένω με αγωνία να δώ τη δημιουργία σου αγάπη!!!

      Διαγραφή
  4. Αμαλία καλή αρχη και απο δω!!! Λατρεύω το μπλε και πράσινο φόντο σου ... και την φαντασία σου βουτηγμένη στο χρώμα!!!
    Φιλια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ααα τι ωραίο αυτό... τη φαντασία μου βουτηγμένη στο χρώμα! μας βλεπω και ποιηση challenge blog! γουστάρω!!! φιλιά!!!

      Διαγραφή
  5. Καλησπέρα Αμαλίτσα μου...... Συγχαρητήρια για την νέα dream team..... Καλή αρχή αν και θα σκίσετε. Περιμένουμε τις νέες δημιουργίες σας που έκανες την καλύτερη αρχή..... Εκπληκτική σελίδα και χρώματα είναι τα αγαπημένα μου.... Το ίδιο έχω πάθει και εγώ με το uniball ακριβώς.(για τα κλάματα λέω) ήταν η πρώτη μου αγορά από την Μυρτώ.Τώρα βέβαια θα ξαναβάλω τα κλάματα γιατί το ψάχνω 2 εβδομάδες και δεν το βρίσκω..... Σε ευχαριστώ προσωπικά που μας λες τι έχεις κάνει στην σελίδα σου για να μην σε πρίξω για το πως έκανες το ένα και πως το άλλο..... Ααααααααα και κάτι ακόμα Εδώ Βίλη, Εδώ Βίλη. Φιλιά τρελοκόριτσό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντε καλέ και διαβάζω τόση ώρα και λέω ποια είναι αυτή η Ανθήλη χαχαχα δώσε διεύθυνση με mail να σου στείλω εγώ λευκό στυλό (έχω κάνει καβάντζες) ;)

      Διαγραφή
  6. Εντάξει, με έπεισες, θα ακολουθήσω τη σκοτεινή πλευρά μου!!!
    Είναι υπέροχο!!!Καλή αρχή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ήθελες και πολύ εσύ για να ακολουθήσεις τη σκοτεινή σου πλευρά κυρά μου! χιχιχι ευχαριστούμεεεε!!!!

      Διαγραφή
  7. Καλή αρχή φιλενάδα και DT coordinator. To challenge blog αυτό είναι δικό σου έργο. Ένα μεγάλο δημόσιο ευχαριστώ, γιατί χωρίς εσένα δεν θα έκανα ούτε τα μισά από αυτά που κάνω σήμερα. Ευχαριστώ για το σπρώξιμο, για τα σχέδια, για την υποστήριξη, για την ατελείωτη δουλειά και πάνω από όλα γιατί είσαι πάντα εκεί. <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχετε βαλθεί όλες να με κάνετε να κλάψω;; πριτς! αγαπημένη μου δασκάλα ανταποδίδω πίσω ότι δεν θα έκανα τίποτα από αυτά που δημιουργώ αν δεν με ενέπνεες τόσο <3

      Διαγραφή
  8. καλη αρχη Αμαλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ....θα μεινω σε αυτο.....εσκασα στα γελια οταν διαβασα αυτο{(μην ξεχάσετε το GR γιατί θα βρεθείτε σε άλλα μονοπάτια ;) )
    καλη συνεχεια!!!!!!!!
    τα φιλια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τέλεια δημιουργία!!!!και το κείμενο πάντα με χιούμορ!!!!μοναδικά όλα!!!!καλή αρχή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή