Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Και για τους Αντρες με το Α κεφαλαίο!


Λοιπόν, χθες το βράδυ που έγραφα το «άρθρο» μου για τις γυναίκες σαν απάντηση στο άρθρο του Νίκου Δήμου που μου ανέβασε την πίεση στα ουράνια και με έκανε πάλι να ξενυχτάω είχα πολλά νεύρα και έβαλα όλους τους άντρες στον ίδιο τορβά! Δεν θέλω να είμαι άδικη όπως ο κος Δήμου και γι ‘αυτό επανέρχομαι και θα κεράσω όλα τα «άλλα» αγόρια: 



Στην υγειά σας λοιπόν άντρες:

Που είστε ευγενικοί και ιππότες με τις κυρίες της ζωής σας (μη φοβάστε δεν θα σας πούνε αδερφές)
Που αγαπάτε τη μαμά σας αλλά δεν είναι η μόνη γυναίκα στον κόσμο για σας (μη φοβάστε δεν θα σας πει η μανούλα σας ότι την παρατάτε)
Που πιστεύετε πραγματικά ότι η γυναίκα σας είναι ήρωας κι αυτή με τόσα που κάνει κάθε μέρα (γιατί όντως είναι)
Που μας ρωτάτε αν είμαστε κουρασμένες και ακούτε και την απάντηση (και που δεν έχετε ήδη πάρει μια μπύρα από το ψυγείο μέχρι να σας απαντήσουμε)
Που δεν σας νοιάζει αν σας βλέπει η γειτονιά να απλώνετε τα ρούχα (ναι, και τα σουτιέν χαχα)
Που αντέχετε και μας στηρίζετε τις μέρες που τρελαινόμαστε κι εμείς και μας πιάνει το νευροσπαστικό μας (άμα είχατε κάθε μήνα κι εσείς τα βάσανά μας θα κλαίγατε όλη μέρα, όποιος αμφιβάλει να έρθει μια μέρα να του κάνω αποτρίχωση με χαλάουα χαχα)
Που αναγνωρίζετε ότι κι εμείς έχουμε τις ανάγκες μας και κάνετε τις προσπάθειές σας να περνάμε καλά (σε όλους τους τομείς, από το να πλύνετε τα πιάτα και να μαγειρέψετε μέχρι να δείτε μαζί μας το "Ημερολόγιο")
Που σας ενδιαφέρει η απόλαυση του έρωτα και των δύο και όχι πως ν’ αδειάσετε τις δεξαμενές σας (και ασχολείστε όσο χρειάζεται με πάθος και με αγάπη για τη γυναίκα απέναντί σας και όχι με γκρίνια!!!)
Που απλώνετε το χέρι σας και βοηθάτε ουσιαστικά στις τόσες υποχρεώσεις της καθημερινότητας (ουσιαστικά είπα, όχι μόνο να κατεβάσετε τα σκουπίδια, ε;)
Που μας λέτε μια καλή κουβέντα να μας ανεβάσετε σε άσχετες στιγμές και όχι σε κάθε επέτειο κλπ (και μας φέρνετε και κανένα δωράκι αραιά και που, μικρούλι, δεν πειράζει)
Που έχετε μια αγκαλιά έτοιμη να χωθούμε όταν σας χρειαζόμαστε (μη φοβάστε δεν θα σας πούμε ότι μας πνίγετε)
Που μας κάνετε να αισθανόμαστε περήφανες για τον πατέρα τον παιδιών μας και τον άντρα μας (αλλά κι εσείς είστε περήφανοι για τις γυναίκες σας)
Που όταν βλέπετε ότι δουλεύουμε, διαβάζουμε τα παιδιά, βοηθάμε στο σπίτι, μαγειρεύουμε, σκραπάρουμε και δημιουργούμε, σερφάρουμε και γελάμε με τις φίλες μας και σας παρέχουμε και άλλες διασκεδάσεις χαχα γουρλώνετε τα μάτια σας και λέτε: «Μα πως αντέχεις και πότε τα προλαβαίνεις όλα?» και όχι "Μα τι ασχολείσαι μ' αυτά τώρα;"

Υπάρχετε κι εσείς, οι Άντρες με το Α κεφαλαίο, είστε λιγότεροι βέβαια, αλλά σε σας θέλω να προσθέσω μια μέρα και τον γιό μου!  Βέβαια συνεχίζετε κι εσείς να ξύνετε τα αχαμνά σας και να ρεύεστε αλλά κανείς δεν είναι τέλειος, ε;

7 σχόλια:

  1. Μπράβο Αμαλάκι!Θα το διαβάσω το βράδυ στον καλό μου να παραδειγματιστεί! Κι αν κάνεις έτσι το γιο σου, τον θέλω για γαμπρό - θα της μαθαίνει και skateboard στα ενδιάμεσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. α) ο καλός σου ανήκει ήδη σε αυτήν εδώ την κατηγορία... δεν ξέρω αν παίρνει ακόμα μερικές βελτιώσεις (όλοι παίρνουν, λάθος) β) ο γιος μου αν δεν γίνει έτσι δεν τον δίνω σε καμία μέχρι να διορθωθεί! αλλά έχω καλές πιθανότητες μιας και ο μπαμπάς του ανήκει και αυτός σε αυτήν εδώ την κατηγορία. Είμαι πολύ τυχερή.... ή πάρα πολύ άγρια για να με πλησιάσουν οι άλλες κατηγορίες και να μείνουν για πολύ χαχα

      Διαγραφή
  2. Ναι μωρέ υπάρχουν και καλά παιδιά, γι αυτό τα παντρευτήκαμε.. πάντως στο τελευταίο σου κομμάτι ο δικός μου εχει αρχίσει να αναρωτιέται, μα καλά, οι αλλοι σύζυγοι δεν έχουν πρόβλημα που ασχολείστε τοσες ώρες με ολα αυτά? μονο εγώ έχω? Ξέρω την απάντησή σου αλλα σφυράω ανέμελα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχα... εμένα η αγαπημένη μου "θυσία" είναι να αγοράζω σερβιέτες (έχω και δυό κόρες) ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές και μόνο τώρα τελευταία κατάφερα να πετυχαίνω τις σωστές...
    Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τις πακετάρουν κατευθείαν με τις σοκολάτες και αναγκάζομαι να τις ψάχνω ξεχωριστά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχα Παιδια ο Πετρος εχει κανει μια απιστευτα απολαυστικη αναρτηση για τις γυναικες, τους "αντρες" και τους Αντρες και στον οποιο υποκλινομαι! ευτυχως που υπαρχουν κι αυτοι! οσο για τη "θυσια" σου θα σου πω οτι τουλαχιστον δυσκολα αλλαζουμε μαρκες αρα αφου το εμαθες εισαι κομπλε! παντως ο μπαμπας μου μπορει να ειναι πολυ σατραπης αντρας αλλα ειχε 3 κορες συχρονισμενες με τη μανα τους... χαχαχα η χειροτερη του μεν αλλα το εκανε δε! σοκολατες παντως δεν μας επαιρνε ο κακουργος ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή