Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Και ένα δικό μου "άρθρο" για τις γυναίκες!!!

(Το άρθρο που με νευρίασε και με έκανε να γράφω πάλι με τη σέσουλα βραδιάτικα είναι στο προηγούμενο πόστ πιο κάτω! )

Οι γυναίκες γεννιούνται σ' έναν κόσμο που τους λένε ότι το ισχυρό φύλο είναι οι άντρες... ΟΚ λένε όταν είναι μικρές και μπορούν να τις παραμυθιάσουν.

Μεγαλώνουν και ακούνε συνέχεια πως ένας άντρας που είναι χαμουρογαμόσαυρος πηδήκουλας είναι ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ ενώ μια γυναίκα ΤΣΟΥΛΑ. Και ετσι της μαθαίνουν να έχει ενοχές για το σεξ... υποσυνείδητα ή συνειδητά! Οπότε μια ζωή σκέφτεται αν πρέπει ή δεν πρέπει να το κάνει... μήπως με πει τσούλα; μήπως βαρεθεί και φύγει; θα με πάρει τηλεφωνο ξανά αν του κάτσω; θα με πάρει αν δεν του κάτσω;;; Ρε ούστ!

Ο μπαμπάς της την πρήζει καθημερινά ότι καλύτερα να της βγει το μάτι παρά το όνομα και να προσέχει τι θα πει ο κόσμος για την κόρη του και για το κούτελό του και άλλα τέτοια ωραία.
Την ίδια στιγμή ο ίδιος μπαμπάς πρήζει το γιο του αν βρήκε καμία να πηδήξει ουσιαστικά γιατί ανησυχεί μη του βγεί αδερφή ή μαλθακό το καμάρι του! Βέβαια αυτή που θα βρει ο γιος του να πηδήξει δεν θα είναι κόρη κανενός! όόόόόόχιιιιι σε δέντρο φυτρώνει!!! Ρε ουστ!

Την ίδια στιγμή αυτή η τόσο καταπιεστική μάνα έχει τον κανακάρη της καμάρι της και δεν του χαλάει χατήρι... μετά από χρόνια αυτός ο ίδιος κανακάρης μας παραπονιέται ότι τον καταπίεζε η μάνα του! Αλλά στη γυναίκα του λέει συνέχεια ότι η μάνα του το κάνει έτσι το ένα και έτσι το άλλο και της πρήζει τα συκώτια ώστε να μπορεί μετά να παραπονεθεί ότι γκρινιάζει για τη μάνα του η γυναίκα του... ... ΡΕ ΟΥΣΤ!

Μεγαλώνεις και πας να κάνεις σχέση με κάποιον.... του κάθεσαι αμέσως είσαι τσουλάκι, δεν του κάθεσαι είσαι κρυόκωλη! Δεν έρχεται η καημένη η γυναίκα σε οργασμό στα 0,38 δευτερόλεπτα που του παίρνει αυτουνού να τελειώσει γιατί πριν έβλεπε το περφόρμανς της Ελευθερίας Ελευθερίου στη Γιουροβίζιον και της έχει έρθει έτοιμος ;;;; αααααα είσαι ανοργασμική! να το ξέρεις ότι αυτός δε φταίει!!! Οχι βέβαια! Και πάλι τις δημιουργεί ενοχές! Και γι' αυτό προσποιείται και θυσιάζει τον δικό της οργασμό στο βωμό του εγωισμού του κάθε κόκκορα! Ναι είναι αλήθεια εμείς ΕΙΜΑΣΤΕ ικανές για απεριόριστους οργασμούς αλλά δεν μας έχουν πει... για μόνες μας μιλάτε;;; Ρε ούστ!Οι γυναίκες δεν πληρώνουν για το σεξ (εκτός εξαιρεσεων) και με βάση το νόμο της προσφοράς και της ζήτησης  δεν υπάρχουν τόσα αντρικά μπουρδέλα. Οι άντρες που πληρώνουν για τους δικούς τους λόγους ο καθένας δημιουργούν το αγοραστικό κοινό των γυναικών που πληρώνονται. Οι νόμοι της αγοράς, αγαπητοί μου! Αν υπάρχει ζήτηση για μπλε καρπούζια θα φτιάξει κάποιος μπλε καρπούζια. Τώρα γιατί οι άντρες πληρώνουν για σεξ και οι γυναίκες όχι είναι μεγάλη κουβέντα και ας μην την ανοίξω... ας θυμηθούμε όμως και το γεγονός ότι όχι απλά πληρώνουν αλλά είναι και ηλιθιοι όπως αποιδεικνύουν τα χιλιάδες πανικόβλητα τηλεφωνήματα των αντρών που είχαν πάει με ιερόδουλες χωρίς προφυλακτικό!!! Οι άντρες χρειάζονται το σεξ όπως το νερό! Δεν τους νοιάζει με ποιά και με τί και υπό ποίες συνθήκες (υπάρχουν και εξαιρέσεις ελπίζω)...

Οι άντρες πεθαίνουν 7 χρόνια νωρίτερα από τις γυναίκες γιατί ο Θεός σκέφτηκε να δώσει στις γυναίκες και λίγα χρόνια ξεκούρασης στα γεράματα! Επίσης όσους άντρες ξέρω που ο γιατρός τους έχει πει να κόψουν το ένα ή το άλλο δεν κάνουν τίποτα απολύτως γιατί θέλουν να φύγουν τουλάχιστον ευχαριστημένοι! Μην παραπονιέστε λοιπόν!

Χήρα βρίσκει άντρα μετά από 3 χρόνια: "Πωπωπωωω είδες;;; δεν μπορούσε χωρίς άντρα;;; Αααααχ αλλοίμονο σ αυτόν που έφυγε"
Χήρος βρίσκει γυναίκα μετά πό 1 χρόνο: "Τι να κάνει ο καημενος; Ποιος θα τον προσέξει" ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!! ΟΥΣΤ!!!!!

Έχει νεύρα μια γυναίκα;;;; Ααααα, έχει καιρό να..... Έχει νεύρα ένας άντρας;;; Ποιος ξέρει τι γκρίνια τραβάει κι αυτός στο σπίτι του;;; ΡΕ ΟΥΣΤ!!!

Μια ζωή τα τραβάνε όλα οι γυναίκες! Μας έχετε πρήξει! Ήσασταν κυνηγοί και φλερτάρατε; γκρινιάζατε ότι οι γκόμενες είναι πολύ δύσκολες!
Γύρισαν οι καιροί και σας την πέφτουν οι γκόμενες; Γκρινιάζετε ότι δεν το αντέχετε αυτό και είναι πολύ κάπως να σου την πέφτει στην ψύχρα η γκόμενα!

Φίλος μου που παραπονιόταν ότι οι γυναίκες είναι πολύ σπαστικές και το φυλάνε λες και είναι δεν ξέρω κι εγώ τι και δεν του κάθονται, έψαχνε να βρει μεν να πηδήξει αλλά μετά έψαχνε παρθένα να παντρευτεί!!!!! Ααααααααααααααα!!!! και όταν του έλεγες, καλά ρε εσύ άλλα έλεγες! σου έλεγε ότι τη γυναίκα του την ήθελε απείραχτη! με γνήσια ανταλλακτικά από τη μάνα της και όχι πειραγμένη με sebring εξατμίσεις και πειραγμένα αμορτισέρ εννοείτε αγαπητέ μου;;; ΡΕΕΕΕΕ ΟΥΣΤ!!!

Εσείς όλοι οι καταπιεσμένοι άντρες του κόσμου ενωθείτε!!! Για τα δικαιώματά σας ρε γαμώτο!!!

Για το δικαίωμα στον υπερηχητικό οργασμό!
Για το δικαίωμα να πιστεύετε ότι και η γκόμενά σας ήρθε κι αυτή σε υπερηχητικό οργασμό! (όχι καλέ! δεν προσποιείται! άλλωστε ΕΣΕΙΣ θα το καταλαβαίνατε αμέσως!!!)
Για το δικαίωμα στο να αράζετε στον καναπέ και να ξύνεστε!
Για το δικαίωμα να ξενοπηδάτε γιατί είστε πολυγαμικά ζώα!
Για το δικαίωμα να θεωρείτε δεδομένο ότι η γυναίκα σας θα πλύνει/σιδερώσει/μαγειρέψει κλπ (διαλέξτε το καταλληλο)!
Για το δικαίωμα να βγαίνετε όποτε θέλετε με τους φίλους σας χωρίς να βγαίνει και η γυναίκα σας!
Για το δικαίωμα να κοιτάτε κάθε ξεβράκωτη στο δρόμο αλλά όχι και η γυναίκα σας το αντίστοιχο μανάρι που πέρασε μόλις!
Για το δικαίωμα εσείς να είστε ξεθεωμένος από τη δουλειά σας και η γυναίκα σας εκτός από τη δουλειά της να πρέπει να δουλεύει και στο σπίτι, να προσέχει, να διαβάζει τα παιδιά αλλά ΧΩΡΙΣ γκρίνιες! αλλοίμονο!
Για το δικαίωμα να ξύνετε σε δημόσιο χώρο τα αχαμνά σας γιατί είστε άντρες και δεν σας χωράνε πουθενά! αμάν πια! αν δεν μπορείτε πια να τα βολέψετε πάρτε μια ταινία και δέστε τα στο μπούτι! (τι θα λέγατε αν το έκανε μια γυναίκα αυτό; να σας πω εγώ: πω πω ποιος ξέρει με ποιον πήγε και την κόλλησε ... ψειρες!)
Για το δικαίωμα να ρεύεστε, να αερίζεστε και όλα αυτά τα ωραία που κάνετε μπροστά μας!
Για το δικαίωμα να σας λένε μάγκες όταν πηδάτε 5 γυναίκες σε μια βδομάδα, και να λέτε τσούλα την τάδε που πήδηξε δύο σε ένα μήνα (τους αλλάζει σαν τα πουκάμισα το τσουλί!!!
Για το δικαίωμα να είστε άντρες!!!

12 σχόλια:

  1. Αμαλία μου είσαι απόλαυση!!! Πως δεν το είχα πάρει χάμπαρι καλέ εγώ αυτό το μπλόγκ!!! Μονορούφι σε διάβασα και έχω να δηλώσω πως "Ρε ούστ" συμφωνώ και επαυξάνω χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ουστ ρεεεεε !!!! μαζί σου Αμαλία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tha itan peritto na sou pw oti simfwnw apolita....orizontiws k kathetws..........nomizw pws einai hdh gnwstes oi apopseis mou!!!!!empaine amalia empaine!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή