Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Μύρισαν Χριστούγεννα!

Καλό μήνα κοριτσάκια! 

Δεκέμβριος κιόλας, έρχονται τα Χριστούγεννα και η πρόκληση στο ScrapsNPieces Challenge blog δεν θα μπορούσε να μην έχει έστω ένα άρωμα Χριστουγέννων!

Αυτή τη φορά λοιπόν, έχουμε photo inspiration. Χωρίς περιορισμούς, απλά αφήστε τη φωτογραφία να σας εμπνεύσει να δημιουργήσετε!

Σας περιμένουμε όλες και παίρνουμε και απουσίες, οπότε το νού σας κακομοίρες μου ;) 

H λαχταριστή φωτό που μας βρήκε η κακούργα η Αθανασία και μας ανοίγει πρώτα την όρεξη για μασούλημα και μετά για δημιουργία χαχα


Έχω πολλά τρεχάματα τελευταία.. όχι ότι δεν έχω συνέχεια αλλά τελευταία έχει παραγίνει... είχα υποσχεθεί την Κυριακή να στολίσουμε το δέντρο και είναι να μην τάξεις σε παιδί κάτι! Οπότε την Κυριακή το βράδυ, ψόφια στην κούραση αφού μόλις είχα γυρίσει από ταξίδι 6 ώρες, στολίσαμε το δέντρο και με αυτή τη φωτό, στο τσάκα τσάκα έκανα και τη σύνθεσή μου. 

Τα χαρτιά στο φόντο είναι από τη συλλογή του Tim Holtz Merriment που είχα φυσικά αγοράσει με το που την έφερε η Μυρτώ πέρισυ. Αφού έκανα distress τα χαρτιά μου, έφτιαξα τις χιονονιφάδες με στένσιλ και modelling paste και πέρασα κάποιες με perfect pearls να γυαλίζουν και τις άφησα να στεγνώσουν. 


Με scraps από χριστουγεννιάτικα χαρτιά έφτιαξα τα ματ για τη φωτό, δεξιά εκτύπωση κάποια από δωρεάν αρχεία που έχω από το pinterest, πρόσθεσα διάφορα αυτοκολλητάκια, wood veneer και twine. Θα βρείτε ένα σωρό στα χριστουγεννιάτικα για να φτιάξετε τη δική σας δημιουργία. 

Κορίτσια καιρός να δημιουργήσουμε! Αφήστε λίγο στην άκρη τα βάσανα και τα άγχη μας και θυμηθείτε ότι η δημιουργία είναι η δική μας ψυχοθεραπεία!

Σας περιμένουμε λοιπόν όλες και μπορεί να κερδίσετε και μία σούπερ συλλογή χαρτιών από τη Dovecraft στην κλήρωση ανάμεσα στις συμμετοχές μας! 

Φιλάκιαααα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου