Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Πρόκληση Οκτωβρίου στο Scraps N Pieces Challenge blog

Γειά σας κοριτσάκια! 

Αυτό το μήνα στο Scraps N Pieces Challenge Blog έχουμε μία πολύ ωραία πρόκληση. 

Το θέμα είναι  
Free as a bird 
και έχει και μία υπέροχη χρωματική παλέτα αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Η παλέτα και ο τίτλος είναι προαιρετικά ΑΛΛΑΑΑ θέλουμε οπωσδήποτε φτερά στη δημιουργία σας. 


Δεν είναι πολύ γλυκούλιιιι??? 

Εγώ λοιπόν το Σεπτέμβρη δεν παίρνω ανάσα γενικώς και είχα και τη βάφτιση της ανηψούλας μου (να ζήσεις Κωνσταντινούλα) οπότε ξεκίνησα να φτιάχνω τη συμμετοχή μου παραμονή της τελικής προθεσμίας και μάλιστα μετά τα μεσάνυχτα, κουρασμένη από το ταξίδι μιας και η βάφτιση ήταν στην Ηπειρο... έφτιαξα λοιπόν αυτή τη σελίδα, δεν είναι πρωτότυπη σαν ιδέα, σίγουρα έχετε ξαναδεί χέρια να ελευθερώνουν πουλιά, πεταλούδες και άλλα φτερωτά πράγματα. 


Στην αρχή είχα πει ότι θα ακολουθήσω την παλέτα, μετά (κατά τις 2 το πρωί) ξέχασα και τι είχα πει, οπότε όταν τέλειωσα είπα ΟΚ και πήγα για ύπνο. 

Ελα όμως που την άλλη μέρα δεν μου άρεσε χαχαχα 
Οπότε ξεκίνησα από την αρχή, πιο φυσιολογική ώρα αυτή τη φορά. 

Χρησιμοποίσα τόσα πολλά υλικά που κι εγώ δεν ξέρω... γκέσσο, modelling paste, sand, crackle, dylusions, stewart gill acrylics, inks... για να αναφέρω κάποια. Ολα από το Scraps N Pieces Emporium που πλέον δεν το αλλάζω με τίποτα μιας και βρίσκω όλα όσα θέλω σε ένα κατάστημα. 
Το ρητό το είχα ήδη οπότε δημιούργησα γύρω από αυτό. 
Και αυτό είναι το αποτέλεσμα που τελικά μου άρεσε :) 


Αυτά για σήμερα! Τα λέμε γυναίκεςςςς! 

1 σχόλιο: